Timplarie pvc rehau si salamander cu feronerie roto si GU.

TERMOPANE SALAMANDER, REHAU, GEALAN de 5, 6 si 7 camere de izolare Profile clasa A

 

Intrucat termopanele NEOFORT sunt reprezentate de una dintre putinele marci de ferestre din pvc care beneficiaza de posibilitatea colaborarii nu doar cu unul ci cu mai multi dintre marii furnizori traditionali, permite proiectantilor nostri sa conceapa un ansamblu inteligent din cele mai fiabile si rezistente componente. Astfel, in functie de destinatia tamplariei si de cerintele dvs de functionalitate a acesteia, am adaptat solutii tehnice si accesorii pentru termopane de cea mai buna calitate de la producatori de renume:

– Profile pvc pentru termopane – SALAMANDER – REHAU – GEALAN

– Pachet termoizolator (termopane) din sticla SAINT GOBAIN

– Feronerie pentru termopane – ROTO NT – GU – SIEGENIA – DR.HAHN

– Manere pentru termopane antiefractie  personalizate – HOPPE SECUSTICK

– Sisteme de aerisire pentru termopane – GECCO 3   GECCO 4   NEO75  si  NEO105

– Pervaze pentru termopane – WESTPAN

– Placi termoizolante pentru termopane  – STADUR

 

In permanenta suntem la curent cu toate noutatile aparute in domeniul termopanelor si, bineinteles, le introducem in gama noastra de produse.

Termopanele NEOFORT – SALAMANDER – REHAU – GEALAN ofera un grad ridicat de protectie termica, izolatia fiind data de mai multe componente; sistemul de profile, tipul de geam termoizolator si feronerie. In acest sens amintim ca lucram cu cei mai mari producatori de sisteme de profile germane SALAMANDER, REHAU si GEALAN, cu sisteme de profile de pana la 7 camere interioare si latimi constructive de pana la 92mm. Ansamblurile de termopane pot fi cu pana la 4 foi de geam si cu adancimi constructive de pana la 52mm. Sistemele de feronerie pentru termopane folosite sunt in functie de performanta fiecareia. Din practica noastra am observat ca nici un sistem de feronerie nu poate fi cel mai bun pe toate palierele de cerinte, astfel am adoptat componentele cele mai bune pentru fiecare palier in parte. De exemplu: pentru inchiderea perimetrala la usi si ferestre cu termopane folosim feronerie ROTO, pentru snapperele de la usile de balcon folosim SIEGENIA, pentru inchiderile osciloculisante folosim GU sau SIEGENIA in functie de sarcina exercitata. Ca si balamale de usi cele mai recomandate sunt DR.HAHN, ca si manere antiefractie si cu sistem SECUSTIK folosim manere HOPPE.

Pentru ca termenul de rationalizare-economie este tot mai prezent in cotidianul nostru, incercam ca prin achizitia produselor noastre, beneficiarii sa realizeze economii legate de orice cost si aici vom aminti urmatoarele:

–  Prin folosirea unor profile PVC foarte performante se poate reduce pierderea de caldura de pana la 3 ori, evident costurile cu incalzirea iarna si climatizarea vara, se vor reduce. In aceiasi categorie intra si folosirea geamurilor termopane cu protectie solara SELECTIVA Planitherm 4S sau Sunguard, acestea avand o selectivitate in filtrarea radiatiilor solare.

–  Prin folosirea unor feronerii de inalta calitate se reduc costurile de mentenanta a termopanelor si implicit amortizarea investitiei se realizeaza mai eficient.

–  Izolatia fonica performata de combinatii inteligente de grosimi de sticla reduce costurile si mareste eficienta fonoizolatoare a termopanelor.

Furnizam oferte termopane SALAMANDER REHAU GEALAN. Sisteme de ferestre performante la un pret corect.

Termopanele NEOFORT pot beneficia de 3 tipuri de sisteme de ventilatie:

–  Sistemul de microventilatie prin instalarea de feronerie speciala ROTO NT

–  Sistemul de ventilatie pasiva prin clapetele de aerisire automate GECCO 3 si GECCO 4

–  Sistemul de ventilatie pasiva si activa prin grilele de aerisire incastrabile NEO75 si NEO105

Ultimele doua sisteme permit aerisirea incaperilor in deplina siguranta, cu posibilitatea de a regla fluxul de aer. In acest fel sunt minimizate pierderile de caldura necontrolate prin aerisire si este evitata aparitia curentilor de aer si suntem protejati de patrunderea insectelor si a particulelor de praf din afara.

Termopanele NEOFORT au intre 3 si 8 puncte de inchidere, in functie de dimensiune, iar pentru termopanele sau usile de mari dimensiuni se poate ajunge pana la 12 puncte de inchidere, fapt care asigura etanseitatea si rezistenta la efractie. Manerele HOPPE folosite la termopanele NEOFORT au un sistem special de protectie la efractie numit SECUSTIK care impiedica actionarea ferestrei din exteriorul locuintei. NEOFORT garanteaza ansamblurile cele mai eficiente de termopane.

Call Now Button