Despre noi

[wpc_featured_box image=”1132″][wpc_custom_heading heading=”ECHIPA” colored_line=”yes” size=”medium”]

Suntem o adevarata echipa pentru a ne indeplini misiunea: va aducem perfectiunea in ferestre. Departamentul vanzari, format din consilieri si experti pe probleme tehnice, este completat de personalul specializat in productie si montaj.
Din 2007 pana in prezent, am executat o gama larga de lucrari astfel ca ne putem mandri cu un portofoliu variat de case, vile, cladiri de blocuri in ansambluri rezidentiale, hale de productie, dar si apartamente echipate cu tamplarie PVC, in Bucuresti, dar si in tara.

[wpc_custom_heading heading=”Misiunea” colored_line=”yes” size=”medium”]

Am intrat pe piata de tamplarie PVC in anul 2007 cu misiunea de a oferi servicii, produse si consultanta de calitate pentru fiecare client in parte. Obiectul principal de activitate al companiei este productia si montajul de ferestre si usi din termopan. Cu fiecare comanda, ne adaptam nevoilor clientului si ridicam stacheta la cote inalte Avantajele colaborarii cu PetoPlast Va punem la dispozitie tamplarie PVC de clasa superioara realizata in exclusivitate in propria hala pe o linie de productie performanta Profilele folosite sunt completate cu armatura corespunzatoare (cu o grosime de 1,5 mm, respectiv de 2 mm Tamplaria PVC produsa Petoplast Grup raspunde tuturor cautarilor dumneavoastra in materie de termopane.

[wpc_custom_heading heading=”ECHIPA” colored_line=”yes” size=”medium” margin_bottom=”-10″]

Cezar Stefan

Manager

Aducem perfectiunea in ferestre, iar casa dumneavoastra va avea numai de castigat!

Call Now Button