Reparatii plase insecte

Ai probleme cu plasele de insecte de la ferestrele si usile termopan?

Tipuri-de-plase-tantari-Aveti probleme cu plasele de insecte de la ferestrele si usile termopan?
Daca aveti nevoie de servicii de reparatii plase insecte, va recomandam sa luati legatura cu echipa noastra de specialisti.
Avand in vedere ca aceste accesorii ale usilor si ferestrelor sunt expuse la intemperii, riscul de a se defecta este foarte mare. Insa, daca acest lucru se intampla, este indicat sa optati pentru repararea lor si nu pentru inlocuire.

Reparatii plase tantari. In functie de modul in care au fost intretinute, de tipul de plasa de protectie pe care l-ati ales si in functie de alte criterii, este posibil sa fie necesare una sau mai multe dintre urmatoarele interventii: inlocuire rama, inlocuire balamale, inlocuire fibra, inlocuire mecanisme de prindere sau de rulare etc.
Pe scurt, fiecare dintre elementele constituante ale plasei se pot defecta la un anumit moment, cauzele fiind multiple. Cand acest lucru se intampla, nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de solutii optime si eficiente.

Tipuri plase anti-insecte:

  • Plase anti insecte tip Roll-Out
  • Plase anti insecte tip plise
  • Plase anti insecte tip rulou
  • Plase anti insecte fixe

In plus, venim in intampinarea dumneavoastra cu toata gama de servicii legate plase tantari. Confectionam si montam plase anti-insecte pe orice tip de ferestre. Plasele va feresc nu numai de tantari, dar si de alte insecte care pot fi chiar periculoase, mai ales pe timpul verii.
Aveti nevoie de o plasa tantari termopan? Dispunem de cele mai moderne proceduri de productie plase insecte, asigurate prin ateliere mobile, astfel ca orice comanda de plasa insecte poate fi executata si montata pe loc.

    Call Now Button