Sistemele de plase impotriva insectelor reprezinta accesoriul necesar pentru tamplaria dumneavoastra, oferindu-va o protectie de caliate impotriva insectelor.  Astfel, puteti dormi linistiti cu ferestrele deschise, in acelasi timp realizandu-se si aerisirea necesara incaperii.

Plasele de insecte se manevreaza si se intretin usor si nu presupun costuri ridicate.

Plasele de insecte pot fi comandate si montate in acelasi timp cu tamplaria din PVC, dar si ulterior instalarii geamurilor. Asta inseamna ca depinde de dumneavoastra cand alegeti sa le montati, in functie de necesitate si posibilitati.

Instalarea plaselor pentru ferestre sau usi se face intotdeauna in exteriorul geamului, pentru a nu deranja atunci cand il deschidem.

In ceea ce priveste materialele din care sunt confectionate plasele, acestea au o compozitie standard, ce consta in plasa propriu-zisa care are fiabilitate exceptionala, fiind produsa din fibra de sticla, culoare standard gri, si profilul din aluminiu care are culoarea standard alb si /sau maro, insa poate fi vopsit la cerere in orice culoare, inclusiv intr-o imitatie de lemn.

Printr-o demontare usoara, plasele contra insectelor sunt usor de intretinut pe timpul anotimpurilor reci, fiind reinstalate doar in perioadele in care tantarii ameninta linistea noptilor familiei dumneavoastra.

Din punct de vedere constructiv si al designului se pot realiza :

  1. Plase impotriva insectelor – pe balamale
  2. Plase impotriva insectelor – fixe
  3. Plase impotriva insectelor – rulou
  4. Usi cu plasa impotriva insectelor